Mangold s tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 100 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 3 g
- Sodík 443 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1052.8 mg
- Vláknina 11864.8 mg
- Vitamín A 11864.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 66.6 mg
- Vitamín E 4.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.
-
2
Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.
-
3
Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.
-
4
Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.