Grilovaný tuňák v bylinkové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
- Sacharidy 2 g
- Tuky 13 g
- Sodík 99 mg
- Bílkoviny 59 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 95 mg
- Draslík 683 mg
- Vláknina 1420.5 mg
- Vitamín A 1420.5 mg
- Vitamín B6 1.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.1 mg
- Vitamín E 2.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do misky vsypeme najemno nasekané bylinky a rozdrcený bobkový list. Přidáme hořičičné semínko, přilijeme citronovou šťávu a vše dobře promícháme.
-
2
Plátek tuňáka o hmotnosti 400-500g z bou stran potřeme připravenou marinádou.
-
3
Tuňáka položíme na gril a zprudka opékáme asi 5 minut z každé strany za častého potírání marinádou.