Filety z tresky v kotlíku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 400 g Treska filety
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 4 ks Cuketa
  • 4 ks Tymián čerstvý
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 stroužek Česnek
  • 6 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 129 kcal
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 402 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 792.7 mg
  • Vláknina 29555.5 mg
  • Vitamín A 29555.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 180.2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 17.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Do hrnce s nepřilnavým dnem rozložíme část omytých, neoloupaných cuket nakrájených na kolečka. Na cukety položíme filety z tresky, solíme a opepříme. Pokryjeme zbylými kolečky cuket, pokapeme citronovou šťávou a přidáme rozmačkaný česnek a několik snítek tymiánu.

  • 2

    Vaříme pod pokličkou zvolna asi 20 minut.

Komentáře k receptu