Jablkovo-hruškový jogurt
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 205 kcal
- Sacharidy 34 g
- Tuky 5 g
- Sodík 112 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 34 g
- Cholesterol 9 mg
- Draslík 583.5 mg
- Vláknina 11250 mg
- Vitamín A 11250 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi bez tuku opražíme lněná semínka.
-
2
Omyjeme ovoce, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na malé kousky. Ihned zakapeme citronovou šťávou, aby ovoce nezhnědlo.
-
3
Sladidlem nebo cukrem osladíme nízkotučný jogurt dle chuti, vmícháme vychlazená lněná semínka a a promícháme s kousky ovoce.