Brambory ve slupce s křenovým tvarohem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 259 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 3 g
- Sodík 812 mg
- Bílkoviny 19 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 10 mg
- Draslík 1457 mg
- Vláknina 17396.1 mg
- Vitamín A 17396.1 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 82.3 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 8.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Důkladně omyté velké brambory vaříme asi 20 minut v osolené vodě.
-
2
Oloupeme ředkev a nastrouháme najemno. Omytou a okapanou pažitku a petržel nasekáme najemno.
-
3
Čerstvý sýr, tvaroh, křen, ředkev a bylinky metličkami vymícháme do krémové hmoty. Pokud je potřeba, přidáme trochu perlivé minerálky. Pepřem a solí dochutíme.
-
4
Po uvaření necháme brambory okapat a podáváme společně s křenovým tvarohem.