Hruškovo-skořicové müsli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 9 g
- Sodík 8 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 35 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 426.4 mg
- Vláknina 14921 mg
- Vitamín A 14921 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.9 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyjeme a rozpůlíme hrušky, odstraníme jádřince a hrušky nakrájíme na malé kousky. Šťávou z citronu hrušky pokapeme.
-
2
Smícháme kyselé mléko nebo kefír s rozinkami a dochutíme sladidlem a skořicí.
-
3
Müsli ozdobíme slunečnicovými semínky.