Rybí filé zapečené s rajčaty a sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 15 g Máslo čerstvé
  • 60 g Rajčata
  • 40 g Sýr Eidam cihla 30%
  • 300 g Filé z aljašské tresky
  • 250 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Bazalka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 227 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 394 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 71.5 mg
  • Vláknina 724 mg
  • Vitamín A 724 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.8 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    K osolenému filé přidáme polovinu oloupaných a na plátky nakrájených rajčat.

  • 2

    Mírně podlijeme vodou a pečeme do poloměkka.

  • 3

    Vyjmeme z trouby a pokryjeme druhou polovinou na plátky nakrájených rajčat, posypeme strouhaným sýrem a nasekanou bazalkou a dáme ještě na chvíli zapéct.

Komentáře k receptu