Polévka s vaječnou mlhovinou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 72 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 6 g
- Sodík 432 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 117.2 mg
- Vláknina 1938.8 mg
- Vitamín A 1938.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.7 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očistíme zeleninu a uvaříme ji doměkka v osolené vodě.
-
2
Zeleninu vyndáme, nakrájíme na kostičky a vložíme zpět do vývaru.
-
3
Rozšleháme vejce a přes vidličku vlijeme do do vývaru.
-
4
Přilijeme olivový olej a necháme přejít varem.