Polévka s vaječnou mlhovinou

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Celer bulvový
  • 20 g Petržel kořen
  • 20 g Cibule
  • 10 g Olej olivový extra panenský
  • 20 g Mrkev kořen
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Petržel - nať
  • 0.5 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 72 kcal
  • Sacharidy 3 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 432 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 61.3 mg
  • Draslík 117.2 mg
  • Vláknina 1938.8 mg
  • Vitamín A 1938.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 14.7 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očistíme zeleninu a uvaříme ji doměkka v osolené vodě.

  • 2

    Zeleninu vyndáme, nakrájíme na kostičky a vložíme zpět do vývaru.

  • 3

    Rozšleháme vejce a přes vidličku vlijeme do do vývaru.

  • 4

    Přilijeme olivový olej a necháme přejít varem.

Komentáře k receptu