Vařené jáhly s ořechy, švestkami a medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Jáhly
  • 100 g Ořechy vlašské
  • 1 hrst Švestky sušené
  • 1 l Voda pitná
  • 1 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 2417 kcal
  • Sacharidy 135 g
  • Tuky 69 g
  • Sodík 44 mg
  • Bílkoviny 27 g
  • Uhlovodany 62 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 817.4 mg
  • Vláknina 20580 mg
  • Vitamín A 20580 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0.4 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Jáhly spaříme vroucí vodou a potom povaříme 15 minut.

  • 2

    Měkké jáhly scedíme a propláchneme studenou vodou. Přidáme mleté vlašské ořechy, podle chuti med a nakrájené sušené švestky.

Komentáře k receptu