Zapékané filé "Napoli"
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 245 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 13 g
- Sodík 72 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 45.9 mg
- Draslík 579.4 mg
- Vláknina 7505 mg
- Vitamín A 7505 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.3 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Porce filé omyjeme, nakrájíme na širší proužky, pokapeme octem a osolíme.
-
2
Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka. Do olejem vymaštěného pekáčku ve vrstvách klademe kolečka brambor, filé, rajčata a cibuli. Povrch posypeme drobně nasekaným česnekem a pokryjeme vločkami másla.
-
3
Pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě 25 - 30 minut. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou.