Studený hovězí vývar s vínem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 l Vývar z hovězích kostí
  • 1 šálek Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 153 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 878 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 12.5 mg
  • Draslík 1079.4 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí vývar procedíme jemným sítem.

  • 2

    Mírně vychlazený podáváme v šálcích, nejvýše 2dl. Do polévky přilijeme kořeněné červené víno nebo destilát.

Komentáře k receptu