Skopová žebírka na roštu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 14 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Skopová žebra
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Máslo bylinkové
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 332 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 97 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 94.3 mg
  • Draslík 0 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso na žeberní kosti nařízneme, aby se lépe propeklo. Žebírka osolíme, potřeme olejem a klademe je na rozpálený rošt. Na každé straně je opékáme asi 3-4 minuty.

  • 2

    Hotová žebírka potřeme bylinkovým máslem

  • 3

    Podáváme s rýží, opékanými bramborami nebo se zeleninovými saláty.

Komentáře k receptu