Skopová žebírka na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 332 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 23 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 94.3 mg
- Draslík 0 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso na žeberní kosti nařízneme, aby se lépe propeklo. Žebírka osolíme, potřeme olejem a klademe je na rozpálený rošt. Na každé straně je opékáme asi 3-4 minuty.
-
2
Hotová žebírka potřeme bylinkovým máslem
-
3
Podáváme s rýží, opékanými bramborami nebo se zeleninovými saláty.