Sýrový předkrm s rybou
Suroviny
- 200 g Majolka
- 200 g Sýr Eidam cihla 40%
- 200 g Jogurt bílý
- 150 g Tuňák v oleji
- 1 kávová lžička Citronová šťáva
- 2 ks Rajčata
- 1 ks Paprikové lusky čerstvé
- 3 ks Okurky nakládané
- 1 ks Cibule
- 1 špetka Sůl
- 1 špetka Pepř černý mletý
- 1 polévková lžíce Petržel - nať
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 465 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 39 g
- Sodík 2123 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 98.8 mg
- Draslík 260.3 mg
- Vláknina 5373.2 mg
- Vitamín A 5373.2 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Majolku smícháme s jogurtem, cibuli nakrájíme velmi najemno, zeleninu nakrájíme na nudličky, vejce na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo a rybu rozdělíme vidličkou na kousky.
-
2
Vše smícháme, dochutíme solí, pepřem nebo citronem - podle potřeby a posypeme petrželkou.