Rybí filé na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2936 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 306 g
- Sodík 96920 mg
- Bílkoviny 68 g
- Uhlovodany 17 g
- Cholesterol 215 mg
- Draslík 568.4 mg
- Vláknina 14940 mg
- Vitamín A 14940 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.3 mg
- Vitamín E 5.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 79.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mírně rozmrazíme zmrazené filé. Poté jednotlivé plátky oddělíme, odložíme na tác nebo talíř, pokapame je citrónovou šťávou a necháme půl hodiny uležet.
-
2
Uležené porce okořeníme na jedné straně, posolíme je, potřeme tukem a opékáme na čistém rozpáleném roštu pět minut. Opatrně je obrátíme, osolíme, okořeníme, pomastíme a dopečeme.