Bavette s chřestem,pancettou a zázvorem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 274 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 19 g
- Sodík 634 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 8581.8 mg
- Draslík 188 mg
- Vláknina 3600 mg
- Vitamín A 3600 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 4.8 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Chřest,ze kterého odkrojíme dřevnaté konce,dáme asi na deset minut vařit do osolené vody.
-
2
Po uvaření chřest nakrájíme na krátké špalíky.Ve velké pánvi rozpálíme olej,na kterém asi pět minut restujeme na kostičky nakrájenou pancettu a půl lžičky jemně nastrouhaného zázvoru.Přidáme vařený chřest a dalších pět minut restujeme.Osolíme podle chuti.
-
3
Mezitím uvaříme těstoviny dle návodu na obalu.Scedíme a přidáme je na pánev ke směsi.Promícháme a asi dvě minuty je prohříváme při střední teplotě.
-
4
Na talíři posypeme pokrm čerstvě strouhaným parmezánem.