Ražniči s uzeným masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Houby čerstvé
  • 400 g Vepřová uzená plec
  • 4 ks Brambory
  • 3 ks Cibule
  • 4 ks Rajčata
  • 4 ks Paprika zelená
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 305 kcal
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 959 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 26 g
  • Cholesterol 60 mg
  • Draslík 869 mg
  • Vláknina 12350 mg
  • Vitamín A 12350 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 81.1 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na malé plátky, oloupané syrové brambory a očištěné papriky nakrájíme na plátky. Cibuli a rajčata na kolečka.

  • 2

    Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, bramboru, papriku, rajče a hlavičku hub.

  • 3

    Směs osolíme a opékáme na rožni nebo pánvičce s tukem.

  • 4

    Podáváme s chlebem, bramborovou nebo luštěninovou kaší.

Komentáře k receptu