Ražniči s uzeným masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 305 kcal
- Sacharidy 26 g
- Tuky 15 g
- Sodík 959 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 60 mg
- Draslík 869 mg
- Vláknina 12350 mg
- Vitamín A 12350 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 81.1 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso nakrájíme na malé plátky, oloupané syrové brambory a očištěné papriky nakrájíme na plátky. Cibuli a rajčata na kolečka.
-
2
Na jehlu napichujeme střídavě maso, cibuli, bramboru, papriku, rajče a hlavičku hub.
-
3
Směs osolíme a opékáme na rožni nebo pánvičce s tukem.
-
4
Podáváme s chlebem, bramborovou nebo luštěninovou kaší.