Tykev s vepřovými kotlety v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 248 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 14 g
- Sodík 117 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 71.7 mg
- Draslík 719.2 mg
- Vláknina 3782.2 mg
- Vitamín A 3782.2 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Kotlety očistíme, naklepeme a vložíme do misky. Osolíme, posypeme paprikou, pepřem, zalijeme olejem a necháme 2 hodiny odležet.
-
2
Tykev, cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky a promícháme.
-
3
Na každý díl alobalu dáme jeden marinovaný kotlet, navršíme na něj promíchanou zeleninu a alobal dobře uzavřeme.
-
4
Balíčky grilujeme nebo pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 50 minut.
-
5
Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.