Tykev s vepřovými kotlety v alobalu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Tykev
  • 4 ks Vepřové kotlety
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Paprika mletá sladká
  • 2 stroužek Česnek
  • 3 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 248 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 117 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 71.7 mg
  • Draslík 719.2 mg
  • Vláknina 3782.2 mg
  • Vitamín A 3782.2 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 23.9 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Kotlety očistíme, naklepeme a vložíme do misky. Osolíme, posypeme paprikou, pepřem, zalijeme olejem a necháme 2 hodiny odležet.

  • 2

    Tykev, cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky a promícháme.

  • 3

    Na každý díl alobalu dáme jeden marinovaný kotlet, navršíme na něj promíchanou zeleninu a alobal dobře uzavřeme.

  • 4

    Balíčky grilujeme nebo pečeme v dobře vyhřáté troubě asi 50 minut.

  • 5

    Podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře k receptu