Bramborový salát s masem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Brambory vařené
  • 200 g Hovězí maso vařené
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 8 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • 6 polévková lžíce Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1037 kcal
  • Sacharidy 133 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 13765 mg
  • Bílkoviny 60 g
  • Uhlovodany 133 g
  • Cholesterol 207.3 mg
  • Draslík 2024.4 mg
  • Vláknina 48039 mg
  • Vitamín A 48039 mg
  • Vitamín B6 1.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 54.6 mg
  • Vitamín E 1.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory a vařené hovězí maso, nakrájíme na kostičky, okurky a cibuli nadrobno.

  • 2

    Přelijeme marinádou z vody, octa, oleje, soli a pepře.

Komentáře k receptu