Bramborový salát s vejci

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 500 g Brambory vařené
  • 100 g Majonéza
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Jablka
  • 2 ks Okurky nakládané
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 1618 kcal
  • Sacharidy 184 g
  • Tuky 92 g
  • Sodík 10310 mg
  • Bílkoviny 28 g
  • Uhlovodany 184 g
  • Cholesterol 490.7 mg
  • Draslík 2580 mg
  • Vláknina 55439 mg
  • Vitamín A 55439 mg
  • Vitamín B6 1.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 78.4 mg
  • Vitamín E 14.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Oloupeme brambory, nakrájíme na menší kostky, cibuli nakrájíme, spaříme a vymačkáme. Jablka oloupeme, uvařená vejce a okurky nastrouháme na hrubém struhadle na nudličky.

  • 2

    Majonézu ochutíme citrónovou šťávou, pepřem, solí a nalijeme na připravenou směs.

  • 3

    Důkladně promícháme a dle potřeby přichutíme. Povrch posypeme nadrobno nasekanou petrželkou.

Komentáře k receptu