Paprikové lusky plněné houbami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Cibule
  • 10 g Máslo čerstvé
  • 100 g Žampiony čerstvé
  • 10 g Olej stolní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 4 ks Paprikové lusky čerstvé
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Kmín celý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 221 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 202 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 254.1 mg
  • Draslík 535.9 mg
  • Vláknina 1361 mg
  • Vitamín A 1361 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 131.9 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 7.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěné, na plátky nakrájené žampiony dáme na zpěněnou cibuli, osolíme, okmínujeme, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

  • 2

    K houbám přidáme vejce a necháme srazit. Nádivkou naplníme omyté papriky, vyrovnáme je do vymazané zapékací mísy, mírně podlijeme a dusíme doměkka.

Komentáře k receptu