Celer dušený s rajčaty a hráškem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 82 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 4 g
- Sodík 362 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 6 mg
- Draslík 318.9 mg
- Vláknina 6310 mg
- Vitamín A 6310 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 17.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný, nahrubo nastrouhaný celer osolíme a dusíme na másle.
-
2
K téměř měkkému celeru přidáme sterilovaný hrášek a omytá, na plátky nakrájená rajčata. Krátce podusíme.
-
3
Nakonec podle chuti dosolíme a hotový pokrm posypeme sekanou petrželkou.