Srnčí steak

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 240 g Srnčí kýta
  • 5 g Petržel - nať
  • 10 g Olej stolní
  • 10 g Máslo bylinkové
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 4 polévková lžíce Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 276 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 36 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 2.8 mg
  • Draslík 38.8 mg
  • Vláknina 289.5 mg
  • Vitamín A 289.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a zakapeme červeným vínem. Necháme asi 2 hodiny odležet v chladu.

  • 2

    Potom maso zprudka opečeme na oleji. Na každou porci položíme kousek bylinkového másla.

Komentáře k receptu