Kapr po moravsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 23 g
- Sodík 283 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 208.3 mg
- Draslík 371.9 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté porce kapra osolíme a opečeme po obou stranách na oleji.
-
2
Vejce rozšleháme, přidáme nastrouhaný sýr, mírně osolíme a okořeníme nasekanou petrželkou.
-
3
Opečeného kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, zalijeme rozšlehanými vejci a zprudka zapečeme v troubě.