Telecí maso na sardeli a kaparech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 243 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 15 g
- Sodík 785 mg
- Bílkoviny 26 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 105.6 mg
- Draslík 450.3 mg
- Vláknina 1359.5 mg
- Vitamín A 1359.5 mg
- Vitamín B6 0.6 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme sardelovou pastou a zprudka opečeme na másle. Mírně podlijeme vodou a dusíme.
-
2
K měkkému masu přidáme nakrájené kapary a vše necháme jen krátce prohřát.