Telecí maso na sardeli a kaparech

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 40 g Kapary sterilované
  • 20 g Máslo čerstvé
  • 240 g Telecí kýta
  • 2 kávová lžička Sardelová pasta
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 243 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 15 g
  • Sodík 785 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 105.6 mg
  • Draslík 450.3 mg
  • Vláknina 1359.5 mg
  • Vitamín A 1359.5 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Plátky potřeme sardelovou pastou a zprudka opečeme na másle. Mírně podlijeme vodou a dusíme.

  • 2

    K měkkému masu přidáme nakrájené kapary a vše necháme jen krátce prohřát.

Komentáře k receptu