Okurkový sambal
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 93 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 0 g
- Sodík 110 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 365.2 mg
- Vláknina 1758 mg
- Vitamín A 1758 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Čtvrtinu okurky nakrájíme na malé kostičky.Přidáme šalotku nebo 1 menší cibuli,ocet a v mixeru rozdrcený česnek s fenyklovými semínky.
-
2
Promícháme a necháme asi 6 hodin uležet,aby se promísily všechny chutě.