Salát z červené řepy s medem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 100 g Červená řepa
  • 0.5 ks Citrony
  • 2 ks Jablka
  • 4 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 2 polévková lžíce Med včelí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 199 kcal
  • Sacharidy 52 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 49 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 52 g
  • Cholesterol 1.7 mg
  • Draslík 443.3 mg
  • Vláknina 12830 mg
  • Vitamín A 12830 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 31.1 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěnou červenou řepu uvaříme a nastrouháme. Promícháme ji s jablky nakrájenými na kostičky.

  • 2

    Jogurt smícháme s medem, podle chuti okyselíme citronovou šťávou a promícháme se salátem.

Komentáře k receptu