Mrkvový salát s celerem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 104 kcal
- Sacharidy 14 g
- Tuky 166 g
- Sodík 141 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 2.8 mg
- Draslík 146.4 mg
- Vláknina 8664 mg
- Vitamín A 8664 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěnou mrkev a celer nastrouháme najemno.
-
2
Přidáme oloupaná, na kostičky nakrájená jablka, zakapeme citronovou šťávou a olejem a nakonec podle chuti přisladíme a osolíme.
-
3
Hotový salát můžeme zakapat kyselou smetanou.