Rakouský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 304 kcal
- Sacharidy 43 g
- Tuky 13 g
- Sodík 543 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 43 g
- Cholesterol 128.3 mg
- Draslík 718.1 mg
- Vláknina 11930 mg
- Vitamín A 11930 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 34.1 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Uvařené brambory, uvařenou červenou řepu a omytá jablka nakrájíme na kostičky. Přidáme olej, sůl a citronovou šťávu a vše promícháme.
-
2
Hotový salát zdobíme uvařeným, na kostičky nakrájeným vejcem.