Rakouský salát

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 300 g Brambory vařené
  • 100 g Jablka
  • 60 g Červená řepa
  • 20 g Olej stolní
  • 0.5 ks Citrony
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 304 kcal
  • Sacharidy 43 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 543 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 43 g
  • Cholesterol 128.3 mg
  • Draslík 718.1 mg
  • Vláknina 11930 mg
  • Vitamín A 11930 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.1 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvařené brambory, uvařenou červenou řepu a omytá jablka nakrájíme na kostičky. Přidáme olej, sůl a citronovou šťávu a vše promícháme.

  • 2

    Hotový salát zdobíme uvařeným, na kostičky nakrájeným vejcem.

Komentáře k receptu