Ražniči z brambor
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 237 kcal
- Sacharidy 27 g
- Tuky 59 g
- Sodík 34 mg
- Bílkoviny 5 g
- Uhlovodany 26 g
- Cholesterol 18 mg
- Draslík 871.3 mg
- Vláknina 10735 mg
- Vitamín A 10735 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 72.8 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Mrkev, celer a papriky očistíme, krátce povaříme a nakrájíme na kousky. Brambory, omytá rajčata a oloupanou cibuli nakrájíme na plátky.
-
2
Na jehlu napichujeme střídavě zeleninu a brambory, posypeme drceným kmínem a nasekanou petrželkou a pokapeme máslem.
-
3
Dáme upéci do trouby. Ražniči můžeme také připravit na grilu nebo v alobalu.