Bulharská kjuftěta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 36 g
- Sodík 95 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 178.3 mg
- Draslík 351.2 mg
- Vláknina 3501 mg
- Vitamín A 3501 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso umeleme, přidáme nastrouhané brambory, vejce, drcený kmín a vše vymícháme.
-
2
Ze hmoty tvoříme šišky a obalujeme je v nasekané petrželce.
-
3
Omytá rajčata rozdusíme, přidáme masové šišky a dáme upéci.