Květáková omeleta
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 200 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 16 g
- Sodík 228 mg
- Bílkoviny 9 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 250.9 mg
- Draslík 397.8 mg
- Vláknina 4270.6 mg
- Vitamín A 4270.6 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytý květák uvaříme a nakrájíme na malé kousky.
-
2
Připravený květák opečeme na oleji na pánvi a přidáme muškátový květ a nasekanou petrželku.
-
3
Nakonec vše zalijeme rozšlehanými osolenými vejci a necháme srazit.