Květáková omeleta

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Květák
  • 5 g Petržel - nať
  • 20 g Olej stolní
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Muškátový květ
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 200 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 250.9 mg
  • Draslík 397.8 mg
  • Vláknina 4270.6 mg
  • Vitamín A 4270.6 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 52.9 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytý květák uvaříme a nakrájíme na malé kousky.

  • 2

    Připravený květák opečeme na oleji na pánvi a přidáme muškátový květ a nasekanou petrželku.

  • 3

    Nakonec vše zalijeme rozšlehanými osolenými vejci a necháme srazit.

Komentáře k receptu