Polévka s mlhovinou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 5 g Petržel - nať
  • 40 g Zelenina kořenová
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.5 l Vývar z hovězích kostí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 148 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 916 mg
  • Bílkoviny 13 g
  • Uhlovodany 4 g
  • Cholesterol 135.2 mg
  • Draslík 1059.2 mg
  • Vláknina 1010 mg
  • Vitamín A 1010 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.6 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zeleninu očistíme a drobně nakrájíme. Uvaříme ji ve vývaru z kostí doměkka.

  • 2

    Nakonec do polévky všleháme vejce a přidáme nasekanou petrželovou nať. Polévku podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu