Okurkový salát s fazolkami a koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 37 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 0 g
- Sodík 123 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 219.4 mg
- Vláknina 3594.5 mg
- Vitamín A 3594.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.2 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou okurku a sterilované fazolky nakrájíme najemno.
-
2
Vše promícháme s utřeným česnekem a nasekaným koprem, opepříme a zalijeme zálivkou z octa, soli, pepře, cukru a trochy vody.
-
3
Salát necháme proležet.