Hlávkový salát se žampiony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 65 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 5 g
- Sodík 118 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 2 g
- Cholesterol 2.8 mg
- Draslík 101.8 mg
- Vláknina 2229.5 mg
- Vitamín A 2229.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.2 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hlávkový salát omyjeme a rozebereme na listy.
-
2
Připravíme zálivku z oleje, octa, soli, pepře a cukru. Nalijeme ji na salát a povrch posypeme na oleji udušenými žampiony.
-
3
Hotový salát ozdobíme nasekanou petrželkou.