Bosenský salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 156 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 11 g
- Sodík 201 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 248.1 mg
- Draslík 290.2 mg
- Vláknina 4030 mg
- Vitamín A 4030 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.5 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytou okurku, natvrdo vařená vejce a oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a osolíme.
-
2
Vše zakapeme olejem, citronovou šťávou (nebo octem) a lehce promícháme.
-
3
Salát podáváme dobře vychlazený.