Rajčata po holandsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 20 g Máslo čerstvé
  • 40 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 5 g Pažitka
  • 4 ks Rajčata
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 250 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 19 g
  • Sodík 206 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 271.3 mg
  • Draslík 464.3 mg
  • Vláknina 3965 mg
  • Vitamín A 3965 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 21.8 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata nakrájíme na dílky, sýr na kostičky a vše podusíme. Osolíme a zalijeme vejci.

  • 2

    Nakonec pokrm posypeme jemně nasekanou pažitkou a omastíme kouskem másla.

Komentáře k receptu