Španělská omáčka s olivami

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 200 g Majolka
  • 1 ks Citrony
  • 1 ks Feferony
  • 10 ks Olivy nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 3613 kcal
  • Sacharidy 69 g
  • Tuky 385 g
  • Sodík 22332 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 66 g
  • Cholesterol 400 mg
  • Draslík 786.5 mg
  • Vláknina 103540 mg
  • Vitamín A 103540 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 97.1 mg
  • Vitamín E 54.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Majolku rozmícháme s citronovou šťávou, přidáme jemně nakrájené olivy a feferonky. Necháme asi 30 minut uležet.

  • 2

    Omáčku podáváme k masům nebo vařeným vejcím.

Komentáře k receptu