Vařená vejce s bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 216 kcal
- Sacharidy 18 g
- Tuky 13 g
- Sodík 151 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 18 g
- Cholesterol 137.7 mg
- Draslík 601.8 mg
- Vláknina 7205 mg
- Vitamín A 7205 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 18.4 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 18.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nakrájíme na plátky.
-
2
Natvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na plátky nebo na poloviny.
-
3
Nakrájenou cibuli osmažíme na másle dorůžova, přidáme nasekanou petrželku a nalijeme na brambory a vejce.
-
4
Podáváme teplé.