Velikonoční pomazánka

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Tvaroh jemný
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Vegeta
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 1 ks Cibule
  • 3 ks Okurky nakládané
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 193 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 8 g
  • Sodík 3260 mg
  • Bílkoviny 20 g
  • Uhlovodany 9 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 172.9 mg
  • Vláknina 6970 mg
  • Vitamín A 6970 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4.4 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce nakrájíme na malé kostičky a smícháme s tvarohem. Přidáme nadrobno nakrájené okurky a cibuli a promícháme.

  • 2

    Směs dochutíme hořčicí, solí a vegetou, znovu promícháme a necháme pár hodin chladit v lednici.

  • 3

    Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře k receptu