Fenyklový krém s jogurtem a koprem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 746 kcal
- Sacharidy 109 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1349 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 109 g
- Cholesterol 16.6 mg
- Draslík 3131.2 mg
- Vláknina 132526 mg
- Vitamín A 132526 mg
- Vitamín B6 1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 123.6 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V hrnci přivedeme k varu vývar a přidáme fenykl včetně zelených snítek, které dodají polévce barvu. Vaříme 10-12min a poté rozmixujeme.
-
2
Necháme vychladnout, vmícháme jogurt a olej. Dochutíme solí a koprem, doplníme několika dílky dužiny citronu a podáváme.