Fenyklový krém s jogurtem a koprem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Jogurt bílý
  • 150 g Fenykl obecný
  • 200 ml Vývar zeleninový
  • 1 kávová lžička Olej olivový
  • 1 kávová lžička Kopr čerstvý
  • 1 ks Citrony
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 746 kcal
  • Sacharidy 109 g
  • Tuky 34 g
  • Sodík 1349 mg
  • Bílkoviny 33 g
  • Uhlovodany 109 g
  • Cholesterol 16.6 mg
  • Draslík 3131.2 mg
  • Vláknina 132526 mg
  • Vitamín A 132526 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 123.6 mg
  • Vitamín E 1.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 29.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V hrnci přivedeme k varu vývar a přidáme fenykl včetně zelených snítek, které dodají polévce barvu. Vaříme 10-12min a poté rozmixujeme.

  • 2

    Necháme vychladnout, vmícháme jogurt a olej. Dochutíme solí a koprem, doplníme několika dílky dužiny citronu a podáváme.

Komentáře k receptu