Marinovaný kapr

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 150 g Zelenina kořenová
  • 50 g Hrášek
  • 800 g Kapr obecný
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Mléko polotučné
  • 1 šálek Majolka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 774 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 64 g
  • Sodík 158 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 259.5 mg
  • Draslík 734.9 mg
  • Vláknina 3670.8 mg
  • Vitamín A 3670.8 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.4 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli a zeleninu nakrájíme na kolečka, vložíme do osolené a okyselené vody, přidáme rybu a uvaříme doměkka.

  • 2

    Majonézu zředíme mlékem, přidáme vařenou zeleninu a hrášek. Dochutíme citrónovou šťávou a nalijeme na porce kapra.

  • 3

    Necháme v chladu uležet.

Komentáře k receptu