Okurka v sladkokyselém nálevu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 4543 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 501 g
- Sodík 387624 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 815.2 mg
- Vláknina 5000 mg
- Vitamín A 5000 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14 mg
- Vitamín E 7.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Neoloupanou okurku omyjeme,podélně rozkrojíme na poloviny,zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky.Dáme do misky,osolíme a dobře promícháme.Necháme asi 30 minut odstát.Vzniklou tekutinu slijeme.Přidáme cukr,ocet,chilly olej /pokud ho používáme a máme rádi/ a opět dobře promícháme.Před podáním pokapeme sezamovým olejem.