Rajčata s fazolovými lusky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 78 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 4 g
- Sodík 69 mg
- Bílkoviny 3 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 1.8 mg
- Draslík 449 mg
- Vláknina 7839.8 mg
- Vitamín A 7839.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 24.9 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolové lusky očistíme, překrojíme na poloviny a v osolené vodě je uvaříme ne zcela doměkka.
-
2
Do kastrolu dáme olej, přidáme lusky, oloupaná a na čtvrtky nakrájená rajčata a vše dusíme doměkka.
-
3
Nakonec pokrm osolíme, opepříme a teplý podáváme s bílým chlebem.