Hovězí karbanátky na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 207 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 9 g
- Sodík 165 mg
- Bílkoviny 28 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 74.3 mg
- Draslík 94.3 mg
- Vláknina 1949.8 mg
- Vitamín A 1949.8 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na menší kousky a umeleme na masovém strojku. Osolíme, opepříme, přidáme nasekanou petrželku a zalijeme studenou vodou. Důkladně propracujeme.
-
2
Oloupanou cibuli jemně nakrájíme, osolíme a smícháme s masovou směsí. Namočenýma rukama tvarujeme karbanátky. Pečeme je na roštu potřené olejem.
-
3
Podáváme s různými přílohami a saláty.