Hovězí na špejli se zeleninou a bramborami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 477 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 27 g
- Sodík 189 mg
- Bílkoviny 35 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 87.3 mg
- Draslík 1224.5 mg
- Vláknina 7450 mg
- Vitamín A 7450 mg
- Vitamín B6 1.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 116.9 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na kostky a osolíme.
-
2
Očištěné papriky nakrájíme na větší kousky, cibuli, rajčata a brambory na silnější kousky. Na špejle nebo na jehly napichujeme střídavě maso, cibuli, papriky, rajčata a brambory. Osolíme a opékáme v troubě nebo na rožni. Maso často poléváme, dokud nezměkne.