Drůbeží játra v kelímku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 264 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 18 g
- Sodík 211 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 260.3 mg
- Draslík 249.2 mg
- Vláknina 994.8 mg
- Vitamín A 994.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.4 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 30.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Zapékací mističky vymažeme máslem.
-
2
Omytá játra nakrájená na nudličky opečeme na másle a osmažené cibuli, opepříme a podlijeme vínem. Dusíme doměkka.
-
3
Potom játra osolíme a plníme do připravených mističek, zarovnáme a dáme do trouby. Do každé mističky vyklepneme jedno vejce a pomalu zapečeme. Bílky osolíme.
-
4
Podáváme ihned horké.