Ovocný salát jako předkrm
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 539 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 36 g
- Sodík 211 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 54 g
- Cholesterol 27.5 mg
- Draslík 592.3 mg
- Vláknina 23910 mg
- Vitamín A 23910 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 73.7 mg
- Vitamín E 6.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka, grapefruit, žampiony a hlávkový salát nakrájíme na nudličky. Vše spojíme s majonézou se šlehačkou, osladíme a okyselíme citronovou šťávou.
-
2
Podáváme ve skleněných miskách a zdobíme praženými, na nudličky nakrájenými mandlemi, nakrájenými pistáciemi a dílky citronu.