Gulášová polévka s rajčaty
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 430 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 32 g
- Sodík 361 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 106.6 mg
- Draslík 750.7 mg
- Vláknina 5036.8 mg
- Vitamín A 5036.8 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 42.7 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na malé kostičky. Jemně nakrájenou cibuli spolu s paprikou a pepřem osmahneme na sádle a přidáme maso.
-
2
Když je maso měkké, dolijeme vodu, zavaříme a přidáme nakrájená oloupaná rajčata a nakrájenou zelenou papriku. Vše ještě povaříme.
-
3
Při podávání na každou porci dáme kyselou smetanu.