Rybí kuličky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 22 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 500 g Filé rybí
  • 1 špetka Sůl
  • 0.6 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Kari pasta
  • 2 polévková lžíce Solamyl
  • 1 polévková lžíce Omáčka rybí
  • 1 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 64 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 92 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0.3 mg
  • Draslík 5 mg
  • Vláknina 28 mg
  • Vitamín A 28 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Maso nakrájíme na kousky a v mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáme rybí omáčku, kari pastu, škrob, promícháme a krátce promixujeme.

  • 2

    Přemístíme do mísy, ochutíme solí, posypeme nasekaným koriandrem a promícháme.

  • 3

    Ze směsi vytvarujeme malé kuličky a dáme vychladit cca na půl hodiny do lednice.

  • 4

    Poté rozpálíme olej a kuličky na něm cca 2min orestujeme.

  • 5

    Necháme osušit na papírové utěrce.

Komentáře k receptu