Jehněčí maso v alobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 651 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 55 g
- Sodík 340 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 168 mg
- Draslík 593.4 mg
- Vláknina 72.9 mg
- Vitamín A 72.9 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.8 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 36 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Maso omyjeme, vykostíme a zbavíme loje. Nakrájíme je na větší kostky, vložíme do hrnce, osolíme, okořeníme a přilijeme rozpuštěné máslo smíchané s citronovou šťávou. Promícháme a necháme asi 2 hodiny uležet.
-
2
Alobal rozdělíme na čtverečky a do každého zabalíme asi 7 kousků masa. Vložíme do pekáče a pečeme ve středně horké troubě.
-
3
Podáváme na alobalu.